Stoc Epuizat Geanta Daiwa Infinity System Low Level Carryall 64x39x27cm

Low Level Carryall este concepută pentru a fi geanta principală de depozitare, pentru toți pescarii de crap.

Cele mai populare cutii de accesorii încap perfect și, de asemenea, toate gențile modulare de depozitarea accesoriilor din gama IS își găsesc locul potrivit în această geantă spațioasă.

Geanta este dotată cu un capac dur încastrat, ce servește drpt masă pentru pregătirea monturilor și pentru a menține în siguranță accesoriile mici la îndemână. Căptușeala interioară din PVC este ușor de curățat, iar baza din PVC protejează împotriva umezelii solului.

Are trei buzunare exterioare pentru cutii de accesorii, buzunare pentru accesorii din EVA mai mici, suporți, senzori, etc. Compartimentul interior este proiectat pentru a încape patru genți medii pentru accesorii sau două dintre gențile mari cooler. Flexibilitate ideală pentru călătorii de pescuit scurte sau de durată.
Cu curea de umăr detașabilă și două mânere căptușite.

Material: poliester 600D, fund: PVC

► Realizate pentru a se potrivi și a depozita cele mai populare cutii de accesorii și pungi IS
► Capac dur care poate fi utilizat ca suprafață de lucru
► Depozitarea sub cele mai multe fotolii de pat
► Buzunare externe foarte mari pentru cutii de accesorii și buzzer bar
► Curățare ușoară


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Daiwa Infinity System Low Level Carryall 64x39x27cm

  • 332,90 Lei
  • Fără TVA: 332,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit