Stoc Epuizat Geanta Daiwa N Zone Feeder Tackle 31 x 16 x 9cm

Această geantă cu acces frontal este livrată cu 3 cutii mari de accesorii cu mult spațiu pentru accesorii și piese mici. În interior, despărțitorului adițional are buzunar pentru documente .

Compartimentul superior, captușit poate fi separat în compartimente separate prin intermediul unor elemente de fiare rapidă cu cârlig și buclă. În interiorul capacului, pe buzunarul suplimentar cu fermoar pot fi găzduite accesorii mici, telefonul etc. Fundul cauciucat previne pătrunderea umidității.

Dimensiune compartiment inferior: 38x24x18cm,
Dimensiune compartiment superior: 38x23x9cm

- Material: nailon
- Dimensiuni : 38x24x28 cm
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Daiwa N Zone Feeder Tackle 31 x 16 x 9cm

  • 267,41 Lei
  • Fără TVA: 267,41 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit