Stoc Epuizat Geanta Daiwa N Zone Feeder Tackle 31 x 16 x 9cm

Această geantă cu fund întărit vă oferă spațiu suficient în timpul unei sesiuni de pescuit. Compartimentul inferior conține 3 cutii pentru momitoare și alte accesorii - în interior este un buzunar suplimentar cu fermoar, pentru documente, chei etc.

Compartimentul superior, căptușit poate fi separat în diferite secțiuni prin intermediul separatoarelor. În interiorul capacului de pe buzunarul suplimentar cu fermoar pot fi depozitate accesorii mici, telefon etc. Fundul cauciucat previne pătrunderea umidității.

Dimensiune compartiment inferior: 30x20x16cm
Dimensiune compartiment superior: 30x20x9cm
Material: 100% nailon
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Daiwa N Zone Feeder Tackle 31 x 16 x 9cm

  • 214,97 Lei
  • Fără TVA: 214,97 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit