Geanta Sportex Super-Safe Carryall XIV, 48x33x29cm
Datorita design-ului special si a materialelor de top folosite in constructia gamei Sportex Carryall, fiecare model poate fi folosit in orice conditii atmosferice, materialul exterior cu membrana din PVC, fermoarele anticorozive si baza rigida protejand eficient impotriva patrunderii umezelii.
Compartimentul interior spatios este captusit, iar la exterior dispune de 3 buzunare aditionale.
Caracteristici:

    Dimensiuni: 40x26x14cm
    Material: Nylon + PVC
    Grad mare de impermeabilitate
    Fermoare de calitate, tratate anticoroziv
    Bretea de umar ajustabila
    Buzunar exterioar
    Culoare: bleu-marin
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Sportex Super-Safe Carryall XIV, 48x33x29cm

  • 328,00 Lei
  • Fără TVA: 328,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti, pescuit la crap