-5% Stoc Epuizat Ghete Lemigo Eva Tramp 43

Ghete usoare fabricate din spuma EVA cu ciorap de lana si folie de aluminiu, interschimbabil. Sunt waterproof, antiderapante, asigura un nivel inalt de confort protejand piciorul pana la -30 grade Celsius. Captuseala se poate scoate cu usurinta pentru a se curata. Se pot folosi si vara prin inlaturarea ciorapului.900 gr

Caracteristici:

    Material: EVA;
    Ciorap de lana cu folie, interschimbabil;
    Waterproof, antiderapante;
    Rezistente la -30*C;
    Foarte usoare;
    900gr
    Tara de origine: Polonia.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Ghete Lemigo Eva Tramp 43

Oferta cu timp limitat
  • 189,00 Lei
  • 179,55 Lei
  • Fără TVA: 179,55 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte