Costum Carp Zoom Thermo Prof XL

Indiferent de vremea de afara, costumul ThermoProf vă protejează și vă oferă libertatea de a iesi la pescuit ori de câte ori doriți.

Rezistent la apa, cald si durabil, acest costum te mentine cald si confortabil tot timpul. Materialul de calitate, gluga reglabilă și detașabilă și căptușeala caldă asigura un confort deosebit.

Mânecile și lățimea picioarelor sunt ajustabile, iar numeroasele buzunare interioare și exterioare vă permit să păstrați toate obiectele protejate.

     Material de calitate pentru protecție maximă
     Perfect impermeabil
     Gluga  detașabilă și reglabilă
     Protectie la gat din fleece
     Talie reglabila
     Numeroase buzunare exterioare și interioare
    Vă menține cald și confortabil toata ziua
    

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Costum Carp Zoom Thermo Prof XL

  • 469,00 Lei
  • Fără TVA: 469,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte