Vobler Savage Gear 4Play Liplure 13cm 21g SS54

4Play Liplure face parte din gama 4Play Herring, gama unica care imita perfect actiunea naturala a unui herring. Corpul segmentat in trei parti permite voblerului sa inoate si sa se deplaseze ca un peste real.
Este o adevarata inovatie, foarte eficient si usor de folosit. Produce o miscare haotica si intermitenta in timpul recuperarii si este recomandat pentru adancimi de activare cuprinse intre 0.4-1m.
Atractivitate mare o are inclusiv penru trolling. Toate nalucile 4Play sunt echipate cu ancore premium japoneze din otel carbon si inele puternice.

- lungime: 13cm
- greutate: 21g
- adancime de evolutie: 0.4-1m
- tip vobler: sinkingSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler Savage Gear 4Play Liplure 13cm 21g SS54

  • 42,24 Lei
  • Fără TVA: 42,24 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: voblere&ratling lipless, pescuit la stiuca