Inele Fox Edges Kuro Coated Rig Rings 3.7mm 25buc plic

Inele special concepute pentru o gama larga de monturi, inclusiv cele de tip blowback. Finisaj negru mat Kuro pentru un camuflaj perfect in apa. Disponibile in3 dimensiuni: Small (2.5mm), Medium (3.2mm) si Large (3.7mm). Mod de ambalare: 25 de inele/plic.

Caracteristici:

    Inele pentru monturi diverse;
    Recomandate pentru montura blowback;
    Culoare: Kuro negru mat;
    Dimensiuni: Small, Medium, Large;
    Mod de ambalare: 25 de inele/plic.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Inele Fox Edges Kuro Coated Rig Rings 3.7mm 25buc plic

  • 24,00 Lei
  • Fără TVA: 24,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap