Kit FOX Angled Drop Off Run Rig, 3x6buc/set

Design unic, care duce realizarea monturilor culisante la un alt nivel. Inelul supradimensionat si inclinat permite liniei sa culiseze prin interior fara sa opuna niciun fel de rezistenta. Montajul poate fi legat in asa fel incat sa permita pierderea plumbului atunci cand pescuiti in zone dificile. Kitul contine 6 clipsuri inclinate, 6 mansoane tampon si 6 pini de blocare de tipul "T-PEG" toate de culoare Trans kaki camuflaj.

Caracteristici:

    Kit pentru monturi culisante;
    Recomandat si pentru monturi cu plumb pierdut;
    Material: cauciuc rezistent;
    Culoare:Trans kaki;
    Mod de ambalare: 3x6buc/set.
    Kitul contine:
        6 mansoane tampon;
        6 clipsuri inclinate;
        6 pini de blocare de tipul "T-PEG".

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit FOX Angled Drop Off Run Rig, 3x6buc/set

  • 36,00 Lei
  • Fără TVA: 36,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap