Kit FOX Tungsten Chod Bead 3x6buc/set

Kit complet conceput special pentru pescarii care doresc sa lege rapid o montura Chod pe linia principala de fluorocarbon sau monofilament. Talonul se fixeaza foarte sigur pe linia principala, dar poate fi mutat mai sus sau mai jos, in functie de distanta de care aveti nevoie. Mansonul de jos se pozitioneaza deasupra plumbului si se poate fixa astfel incat sa permita eliberarea plumbului pe trasatura

Cand va aflati in dril, talonul de pe fir culiseaza si se fixeaza in slotul din partea superioara a mansonului, protejand astfel firul de pescuit in timpul luptei cu pestele. Kit-ul contine accesorii pentru 6 monturi complete.

Caracteristici:

    Kit pentru monturi culisante sau chod rig;
    Material: tungsten;
    Culoare:Trans kaki;
    Mod de ambalare: 3x6buc/plic.
    Kitul contine:
        6 mansoane anti-tangle;
        6 microbilute antisoc;
        6 conectori de blocare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit FOX Tungsten Chod Bead 3x6buc/set

  • 41,00 Lei
  • Fără TVA: 41,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap