Stoc Epuizat Kit Montura FOX Drop Off Heli Buffer Beads 4x6buc/plic

Bila tampon versatila, care cuprinde 3 componente principale si este proiectata pentru montaje de tip elicopter. Conceputa pentru montaje lucrate atat pe leadere, cat si direct pe linia principala (pur si simplu adaugati insertia conica). Utilizati fara insertia conica pentru leaderele de tip leadcore.

Linia sau leaderul se ataseaza la bucla fixa de sarma a bilei principale, iar apoi sectiunea separata, care are rol de tampon se ataseaza la partea superioara a acestei bile pentru a acoperi si proteja nodul. Corpul principal poate fixa in siguranta toate modelele de plumbi Fox prevazute cu vartej prin intermediul aceluiasi sistem care se potriveste la seturile Edges Angled Drop Off Run Ring Kits.

Vartejul plumbului se poate fixa in siguranta cu ajutorul suportului in forma de "T" furnizat sau, in cazul in care vreti sa pierdeti plumbul pe trasatura, cu ajutorul bandei PVA Edges. Nuantate in paternul de camuflaj Trans Khaki. Mod de ambalare: 2x6 bile tampon + 2x6 pini T per pachet.

Caracteristici:

    Bila tampon versatila;
    Ideala pentru montaje de tip elicopter;
    Atasare direct pe linia principala (pur si simplu adaugati insertia conica);
    Utilizati fara insertia conica pentru leaderele de tip leadcore;
    Compatibile cu seturile Edges Angled Drop Off Run Ring Kits;
    Culoare: camuflaj Trans Khaki;
    Mod de ambalare: 2x6 bile tampon + 2x6 pini T per pachet
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Montura FOX Drop Off Heli Buffer Beads 4x6buc/plic

  • 38,00 Lei
  • Fără TVA: 38,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap