Nou! Caciula Norfin Discovery XL

Caciula de iarnă cu izolație de blană. Sintepon, blană artificială, căptușeală din lână
NORTEX 100% poliester respirabil cu acoperire PU. Căptușeală 100% poliester.
Caciula este rezistenta la vant.


Pe măsură ce iarna se apropie și zilele calde de vară trebuie să rămână în amintirile noastre până anul viitor, este momentul potrivit pentru a obține o nouă caciula de iarnă. Mulți dintre noi nu știm că o parte semnificativă a căldurii părăsește corpul prin cap. Prin urmare, un echipament izolator pentru cap bun este o parte foarte importantă pentru fiecare entuziast în aer liber din sezonul rece.

Pentru noul sezon de iarnă, NORFIN a dezvoltat 7 modele de caciuli de iarnă. Caciuli ușoare și plăcute, cu acoperire moale din acril, proiectate în diferite culori, au o căptușeală din lână micro pentru căldură și confort. Caciulile din lână cu design moale și simplu sunt un accesoriu versatil pentru orice activitate, oferind o protecție excelentă împotriva vântului rece și a temperaturilor scăzute.

Caciula de iarnă croită în mod tradițional este confecționată dintr-un material moale, fără zgomot - NORFIN SILENT MATERIAL. Construită din material impermeabil și respirabil NORTEX RESPIRABIL, această caciula are o izolație HOLLOFIL de înaltă calitate.

Faux - clapetele pentru urechi căptușite cu blană se închid împreună la bărbie, iar butonul de acoperire a găurii urechii este fixat în poziții sus și jos. Alege-ți propria caciula de la NORFIN și vei fi protejat în orice condiții meteorologice, în timpul sezonului rece.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Caciula Norfin Discovery XL

  • 191,00 Lei
  • Fără TVA: 191,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte