Nou! Vobler Tiemco Imeru 50S 50mm 4.3g 016 Purple Back Yamame


Imeru 50S  este un minnow de 4g ce are o cameră goală mare destinată să câștige flotabilitatea ridicată. Astfel a obținut cu succes o imbunatatire  la recuperare și de asemenea, un răspuns de acțiune excelenta în control cu ajutorul lansetei pescarului prin agitare, zvâcniri moi și smucituri puternice pentru o acțiune largă.

Greutatea fixă se află în poziție ușor spate, ceea ce îmbunătățește fiabilitatea și precizia. La fel ca un fulger, așa cum înseamnă „Imeru” inițial, Imeru 50S este versatil și este o alegere perfectă ca nălucă primară pentru pescuitul la pastrav

Lungime: 50mm
Greutate: 4,3 g
Tip: Scufundator
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler Tiemco Imeru 50S 50mm 4.3g 016 Purple Back Yamame

  • 77,00 Lei
  • Fără TVA: 77,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: voblere