Kit Montura FOX Big Bore Drop Off Inline Lead Kit 5+5buc/plic

Kit complet de la FOX conceput cu o tija interna mai larga, pentru utilizarea in conjunctie cu leadcore sau alte leadere cu diamentu mai mare, cum ar fi Edges Submerge de 60lb.

Compatibil cu toti plumbii inline FOX. Permite plumbilor inline sa se elibereze din montaj atunci cand pescuiti in zone cu agatatura, sau pe vaduri bogate in vegetatie.

Se livreaza cu un con de cauciuc pentru situatiile in care doriti sa cresteti presiunea necesara, pentru eliberarea plumbului din montaj. Set cu 5 inserturi si 5 conuri de cauciuc.

Caracteristici:

    Kit pentru leadcore;
    Compatibil cu toti plumbii inline FOX;
    Con de cauciuc pentru eliberarea plumbului din montaj.;
    Mod de ambalare:5 inserturi + 5 conuri de cauciuc per pachet.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Montura FOX Big Bore Drop Off Inline Lead Kit 5+5buc/plic

  • 24,00 Lei
  • Fără TVA: 24,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap