Kit Monturi Culisante FOX Run Rig 3x8buc/set

Kit complet cu design simplu, conceput pentru realizarea rapida a unei monturi culisante. Dispune de inel mare pentru culisare libera si frecare minima. Permite indicarea celor mai fine prezentari. Kitul contine 8 anouri, 8 bile tampon si 8 agrafe rapide.

Caracteristici:

    Kit pentru monturi culisante;
    Inel mare pentru culisare libera;
    Culoare:Trans kaki;
    Mod de ambalare: 3x8buc/plic.
    Kitul contine:
        8 anouri;
        8 bile antisoc;
        8 agrafe rapide.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Monturi Culisante FOX Run Rig 3x8buc/set

  • 24,00 Lei
  • Fără TVA: 24,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii crap