Nou! Stoc Epuizat Kit Stabilizator Pentru Motor Minn Kota Ulterra/Terrova

Dispozitiv de fixare pentru motoarele de trolling montate pe arc. Echipat cu o bază de montare cu profil redus care permite îndepărtarea cu ușurință a stabilizatorului. Brațul pivotant poate fi pliat atunci când nu este utilizat.

Compatibil cu Ulterra, Riptide Ulterra, Terrova, Riptide Terrova, Riptide ST, PowerDrive, Riptide PowerDrive, PowerDrive V2, Riptide SP și PowerDrive Pontoon


- Se pliază când nu este utilizat
- Ușor de îndepărtat, lasă doar o bază cu profil redus
- Poate fi tăiat pentru a se potrivi
- Hardware de montare din oțel inoxidabil
- Mai multe locații de montare pentru a se potrivi pe barca dumneavoastră


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Stabilizator Pentru Motor Minn Kota Ulterra/Terrova

  • 550,00 Lei
  • Fără TVA: 550,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00