Nou! Lanseta Berkeley URBN Finesse Lure 1.90m 1-8g 2buc

Lansetele URBN sunt făcute pentru pescarul care nu are nevoie de platforme pentru a pescui din și deasupra copacilor suspendați - jungla urbana de beton este locul de joacă.

Aceste lansete acoperă toate scenariile de pescuit cu naluci si mixuri de culori pentru a vă ajuta să identificați arma preferată.

Un hookeeper inovator vă permite să strângeți pentru a scăpa blankul de lovituri fără ca dispozitivele terminale libere să stea în cale. Folosiți lansetele URBN pentru soluția de pescuit cu naluci și #OWNTHESTREETS!


Carbon 30T
Street style
Design inovator pentru prinderea cârligului


Lungime: 1.90m
Putere de aruncare: 1-8g
Numar tronsoane: 2
Blank: carbon 30T
Inele: LS
Actiune: Fast
Hook keeper inovator
Maner EVA camuflaj.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Berkeley URBN Finesse Lure 1.90m 1-8g 2buc

  • 269,90 Lei
  • Fără TVA: 269,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning, pescuit la salau, pescuit la stiuca