Lanseta Bologneza Colmic Royal S-100 6m 10g

Royal S-100 este cu siguranta un compromis bun intre greutatea usoara si actiunea puternica. Chiar daca initial a fost conceputa pentru pescuitul light, se comporta excelent chiar si in drill-urile cu pesti mari. Ideala sa o folositi cu carlige cat mai mici si subtiri, monturi cat mai usoare.

Caracteristici:

    Lungime: 6m;
    Lungime transport: 145cm;
    Tronsoane: 6;
    Greutate: 214g
    Husa transport;
    Putere: 10g
    Inele: Sic;
    Diametru talon: 19.50mm;
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Bologneza Colmic Royal S-100 6m 10g

  • 1.426,00 Lei
  • Fără TVA: 1.426,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete stationar