Nou! Lanseta Bologneza Maver Superlithium Evo Green Power MX 7.00m

Reglass din Italia a realizat această bologneza din fibră de carbon cu proprietăți incredibile. Super subțire, extrem de ușoara, rapida si varful rigid, este exact ceea ce are nevoie pescarul care-si doreste capturi capitale.

Reglass construiește toate bolognezele cu un dispozitiv de protecție pentru inele (cilindru EVA în partea interioara) care protejeaza inelele si asigură protecție eficientă cand strangeti lanseta. Suprafața carbonului este netedă și are un „finisaj” nobil. Inelele de împingere ușoare pe părțile 1 + 2 distribuie bine sarcina in timpul drilului.

Echipata cu inele Fuji-Torzite și insertie de spumă EVA.
Aici Maver foloseste pur și simplu cel mai bun material pe care îl puteți cumpara.


Lungime:7.00m
Diametru talon: 24mm
Greutate: 322g
Nr inele: 10

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Bologneza Maver Superlithium Evo Green Power MX 7.00m

  • 2.161,00 Lei
  • Fără TVA: 2.161,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete stationar