Lanseta Favorite Jig Gun JGN682M 2.04m 7-21g

Constructia a fost simplificata cat mai mult la nivelul accesoriilor, resursele si atentia fiind directionate spre blank. La final, lanseta obtinuta este rapida, cu rezerva de putere si foarte senzitiva - caracteristici esentiale pentru o lanseta de jig folosita, in special, pentru pescuitul salaului. Recomandam aceasta lanseta atat pentru pescuitul pe rauri, in curent, cat si pe lacuri.


- Lungime: 2,04m

- Putere: 7-21gr

- Actiune: Fast

-Clasa de putere : M (Medium)

- Segmente: 2

- Greutate: 120gr

- Lungime de transport: 105cm

- Inele: Korea SiC KL-type

- Mandrina: Korea Carbon

- Maner: EVA


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Favorite Jig Gun JGN682M 2.04m 7-21g

  • 298,00 Lei
  • Fără TVA: 298,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning, pescuit la clean si pastrav, pescuit la biban