Stoc Epuizat Lanseta Favorite Synapse Twitching SYST-702ML 2.13m 4-16g M

Synapse este probabil seria de lansete a producatorului ucrainean cea mai populara si apreciata de catre pescarii de spinning. Proiectate pentru pescuit light si ultra-light, lansetele Synapse ascund in spatele designul-ui simplist si al componentelor de ultima generatie experienta pescarilor de competitie ucrainieni.

Primul contact cu o lanseta Synapse te va face sa privesti pescuitul la biban, clean, pastrav, avat...cu alti ochi. Pe blancul incredibil de usor (cea mai usoara lanseta din aceasta gama are 80 g) a fost montata o mandrina cu fore-grip din carbon care asigura un contact direct cu blancul, inele Fuji Sic Titanium cu greutate redusa si maner split grip.

O lanseta destinata fara indoiala maniacilor spinning-ului usor, pescarilor obisnuiti cu pistele de competitii si, de ce nu, incepatorilor care isi doresc sa foloseasca echipament de foarte buna calitate.

*Lungime: 2.13m
*Lungime de transport: 108cm
*Putere: 4-16g
*Actiune: Moderate
*Inele: 8+1 Fuji Sic Titanium
*Mandrina: Fuji Custom
*Maner: split-grip EVA
*Fir recomandat: 8-10lb
*Segmente: 2
*Greutate: 93g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Favorite Synapse Twitching SYST-702ML 2.13m 4-16g M

  • 1.059,00 Lei
  • Fără TVA: 1.059,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning