Lanseta Fox Rage Warrior 2 Spin 2.40m 20-60g 2buc

Gama complexa de lansete cu un raport pret calitate extraordinar. Lansetele sunt construite pe blankuri de carbon extrem de usoare si vin echipate cu inele FOX SILK, rezistente la contactul cu firele textile.
Fox Rage Warior 2 cuprinde o gama completa de lansete cu care veti putea aborda partidele de pescuit din barca sau de pe mal.
 
    Lungime: 2.40m;
    Putere aruncare: 20-60g;
    Numar tronsoane: 2;
    Inele: Fox Slik;
    Blank: carbon HM;
    Maner cu finisaj din pluta;
    Mandrina de calitate superioara.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Fox Rage Warrior 2 Spin 2.40m 20-60g 2buc

  • 223,00 Lei
  • Fără TVA: 223,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning