Lanseta G.Loomis E6X 842S SJR 2.13m 4-12g 1buc


Lansetele G Loomis din seria E6X sunt lansete cu actiune extra rapida dar cu particularitatea ca varfurile sunt moi, ajutand pescarul sa imprime nalucii miscarea dorita cu un minim de efort.
Prin tehnologia E6X s-a creat o lanseta care va permite sa pescuiti cu varful cat mai ridicat fara a simti oboseala si in acelasi timp sa aveti o senzitivitate, in blank, foarte crescuta.
Caracteristici:
Lungime: 7'
Actiune: Extra-Fast
Bat dintr-o bucata
Greutatea recomandata a nalucilor:4-12g
Actiune: Extra-Fast
Lungime: 2.13m
Actiune: Extra-Fast
Tronsoane: 1
Putere de aruncare: 4-12g
Rezistenta recomandata a firului: 6-12 lb/test

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta G.Loomis E6X 842S SJR 2.13m 4-12g 1buc

  • 939,00 Lei
  • Fără TVA: 939,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete spinning