Nou! Lanseta Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS 722L-S 2.18m 0.5-6g 2buc

24GFINPS-722L-S 〈Vârf Solid〉

Un model specializat pentru pescuitul de finete cu naluci soft usoare cu jig. Datorită vârfului solid și flexibil, care asigură o prindere bună, este posibil să capturați chiar și mușcăturile mici fără a le rata.

Evoluție până la infinit.

Un alt model de la Graphiteleader a trecut printr-o transformare anul acesta. Toate modelele Finezza Prototype sunt echipate cu un suport original pentru mulinetă din carbon, crescând sensibilitatea și reducând greutatea.

De asemenea, a fost adăugat materialul "Super Quattro Graphite Cross LV" și "Trading Card® T1100G" în locurile potrivite și metoda de producție "G-MAPS" pentru a produce blank-uri mai ușoare și mai rezistente.

Modelele cu vârf solid folosesc Trading Card® T1100G, obținând o rezistență și mai mare. Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS a fost dezvoltat la un model cu specificații foarte ridicate, concurând cu cele mai înalte clase de lansete.

Modelele sunt echipate cu un suport original pentru mulinetă din carbon, dezvoltat în mod unic de Olympic. Modelele 722L-S și 722L-T folosesc „OP-01”, iar modelele 782LML-HS+ și 842ML-T folosesc „OP-02” cu sistem up-lock.

Acestea oferă sensibilitate ridicată și greutate redusă, permițând controlul precis al monturilor delicate.

Dezvoltare exclusivă Olympic

Suport original din carbon pentru mulinetă

Prin utilizarea carbonului termoplastic și a rășinii din nailon armat cu fibre scurte „Torayca® PA610”, am reușit să reducem greutatea și să creștem rigiditatea și sensibilitatea. PA610 + 30% carbon conferă caracteristici de înaltă rezistență și elasticitate. De asemenea, 60% din polimerul PA610 provine din plante, respectând obiectivele de dezvoltare durabilă (SDGs).

※„Torayca®” este o marcă înregistrată a companiei Toray Industries, Inc.

Comparativ cu produsele altor companii, necesită de 1,85 ori mai multă forță pentru a obține aceeași deformare, demonstrând caracteristici excelente de duritate ridicată.

Lungimea lansetei: 2,18m
Număr de secțiuni: 2
Lungime pliată: 112cm
Tipul mânerului: A

Diametru varf:0.7mm
Greutatea lansetei: 68g
Puterea lansetei: L
Acțiune: Rapidă
Greutatea nălucii: 0,5-6g
Greutatea firului: 2-4lb / PE 0,15-0,6Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Graphiteleader FINEZZA Prototype 24GFINPS 722L-S 2.18m 0.5-6g 2buc

  • 2.789,00 Lei
  • Fără TVA: 2.789,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00