Nou! Stoc Epuizat Lanseta Hardy Shadow Fly HROSHA864F 2.62m Cls#4  4buc

Hardy Shadow aduce un nou nivel de tehnologie și valoare mărcii Hardy -  Blankul Sintrix 220 este piatra de temelie în platforma de tehnologie Sintrix, lider în industrie.

Hardy Shadow prezintă un blank cu încărcare ușoară, dar cu recuperare rapida, care oferă acces ușor la performanțe ridicate . Toate lansetele Shadow au articole de înaltă calitate și un design cosmetic modern care reflectă cea mai bună calitate Hardy Build.

Este greu de crezut că prin acest model cu preț mediu, HARDY a terminat-o cu lansetele de top! În primul rând, este foarte ușor în greutate și acțiunea rapidă seamănă mult cu Zephrus prin faptul că are un fund mai puternic și un vârf mult mai moale decât majoritatea celorlalte lansete. Pe panoul de deviere, Zephrus avea un fund și o secțiune mediană mai rigide, iar vârful se îndoaie puțin mai mult, așa că este puțin mai rapid în acțiune decât Shadow.

Hardy își folosește Sintrix 220 în această lansetă, un grafit cu modul mai mic decât Sintrix 440 folosit la Zephrus, dar oferă o încărcare ușoară, si o recuperare rapidă. În mod surprinzător, chiar și folosind acest grafit cu modul mai mic, care ar trebui să fie mai greu, greutatea totală și greutatea de swing sunt foarte bune în comparație cu celelalte lansete de top.

Culoarea blank-ului este un roșu metalic rubin intens, care se aprinde cu adevărat în lumina soarelui. Wrapurile sunt de un roșu mai închis, (aproape negru), tăiate în roșu mai aprins pe fund. Se folosește mânerul din plută half wells cork handle, similar cu Zephrus. Calitatea plutei este superba. Vine echipata cu mandrina dublu anodizata negru cu o inserție atractivă de lemn. Inelele încep cu un mic suport de cârlig, apoi un singur stripper SiC, urmat de inele negre, cromate dur, cu un singur picior.

In concluzie: Se simte ușor în mână, cu o secțiune mediană mai moale și o flexibilitate mai profundă decât Zephrus. Aceasta este una dintre lansetele mai fine la prima vedere. Inelele cu un singur picior de aceeași dimensiune ca și Zephrus, dar acestea sunt versiunile cromate negre neflexibile. Semn de culoare granat metalic frumos, cu împachetări negre. Forma de prindere placuta si pluta de calitate. Mandrina cu blocaj dublu  de top, cu o inserție atractivă din lemn burled.

Construcție blank SINTRIX 220
Accesorii de înaltă calitate
Încărcare ușoară
Mandrina din aluminiu 6061 stoc bar
Furnizata într-un tub dur personalizat


Model HROSHA864F
Clasa: #4
Line Rating:4wt
Lungime:2.62m
Numar tronsoane:4
Culoare: Deep Red
Nr inele: 10 - Kigan/Hard Chrome
Mandrina: Up-lock
Actiune: Medium Fast
Putere: Fly
Blank: SINTRIX
Greutate:72g

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>

 Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Shadow Fly HROSHA864F 2.62m Cls#4 4buc

  • 1.799,50 Lei
  • Fără TVA: 1.799,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy, lanseta pastrav, lanseta lipan