Nou! Stoc Epuizat Lanseta Hardy Ultralite Fly HROUL803 2.43m Cls#3 4buc

Gama premiată de lansete de muscă Ultralite prezintă construcție SINTRIX NSX.

Acest material patentat se bazează pe tehnologia originală SINTRIX, care schimbă industria noastră, care a fost combinată cu un al doilea material clasificat, permițându-ne să construim o lansetă și mai ușoară și mai puternică.

Acest material mai ușor oferă o modificare țintită a designului blankului, în timp ce ii întărește și mai mult rezistența.

Rezultatul net este o lansetă mai ușoară și mai receptivă, care permite pescarului să „simtă” sarcina firului în timpul cursei de aruncare, oferind un grad mai mare de control decât oricând.

Mandrina Ultralite este o capodoperă a formei și funcției care mișcă mai mult din greutatea lansetei în spatele mâinii, oferind un echilibru de neegalat în mână.

Filetul cu pornire unică rezistă slăbirii mulinetei în cazul utilizării intense și are un corp cu cheie pentru a asigura în continuare o potrivire perfectă și aliniată pentru mulineta dvs.

Aceste lansete oferă pescarilor o gamă largă de lungimi și clase pentru a se potrivi tacticilor ușoare de pescuit în râu și pentru scenarii mai mari de pescuit în lacuri.

Sintrix NSX folosește aceeași tehnologie ca înainte, dar acum include un aditiv combinat, clasificat secundar, care permite atingerea unor greutăți mult mai mici pre-preg. Acest material ușor menține greutatea blank-ului, menținând în același timp rezistența generală.

Fiecare lansetă este prevăzută cu inele Recoill din titan capsulate cu ceramică, iar mandrina este gravata cu laser cu dimensiunea firului.

Lanseta Hardy Ultralite Fly este furnizată cu propriul tub premium de lansetă Hardy și este disponibilă într-o gamă largă de modele din care să alegi.

Construcție în patru piese
Tehnologia Sintrix NSX
Cel mai înalt grad de rafinament al industriei care schimbă materialul Sintrix
Inele Recoil din titan căptușit cu ceramică
Mandrina cu cheie gravata cu laser cu dimensiunea firului
Blankuri complet reproiectate
Furnizat în tub de tijă Hardy premium

Model HROUL803
Clasa: #3
Line Rating:3wt
Lungime:2.43m
Numar tronsoane:4
Culoare: Green Pearl
Nr inele: 10 - Ceracoil Stripper/Recoil Snake
Mandrina: Up-lock
Actiune: Medium Fast
Blank: SINTRIX
Greutate:70g

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>

 Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Ultralite Fly HROUL803 2.43m Cls#3 4buc

  • 3.599,50 Lei
  • Fără TVA: 3.599,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy, lanseta pastrav, lanseta lipan