Nou! Stoc Epuizat Lanseta Hardy Ultralite X Fly HROULX906 2.74m #6wt 4buc

O nouă lansetă puternică de la Hardy, concepută pentru cele mai dificile condiții de pescuit.

Dacă te confrunți cu vânt extrem, ai nevoie de aruncări serioase la distanță sau trebuie să arunci muște voluminoase, această lansetă este făcută pentru tine. Ultralite® X face față acestor provocări cu o acțiune semnificativ mai rapidă decât lansetele Ultralite® standard de la Hardy și o rată de recuperare super rapidă pentru a conduce bucle strânse înainte cu precizie.

Secțiunea puternică de fund a lansetei a fost proiectată pentru ridicarea firelor scufundate, aruncarea firelor cu conicitate frontală agresivă și pentru a pune o presiune serioasă asupra peștilor care luptă greu.

Caracteristica atrăgătoare este banda expusă din fibră de carbon deasupra manerului, care conferă lansetei un aspect elegant, de mașină sport. Îmbunătățește estetica asemănătoare Ferrari este blankul roșu metalic care se ridică deasupra secțiunii de carbon.

Hardy a optat să folosească inele din titan căptușite cu ceramică, care se găsesc în general doar pe lansetele de apă sărată de ultimă generație.

Ultralite X nu este cel mai ușor 5wt de pe piață, dar nici nu se numără printre cei mai rău infractori. Dacă intenționați să folosiți lansetele pentru a ridica muște voluminoase, s-ar putea să ajungeți să apreciați caracterul robust al lansetei.

Ultralite X este un tun absolut. Casterul cu experiență nu ar trebui să aibă probleme în a lansa la distanta. Acest lucru nu este ușor pentru majoritatea 5wts, dar Ultralite X este, fără îndoială, pregătit pentru provocare.

Ultralite X este o lansetă rapidă, puternică și rigidă. Cele mai multe lansete de clasa 5wt nu sunt optime pentru aruncarea streamerelor, dar această lansetă este pregătită pentru provocare. Vârful rigid al lui Ultralite X permite lansetei să ridice cu ușurință dispozitivele de nimfă voluminoase.

În ciuda coloanei vertebrale puternice, lanseta are o anumită senzitivitate și este relativ receptivă la feedback-ul casterului.


Lungime lanseta:2.74m
Greutate:256g
Nr tronsoane:4
Inele: 11 Ceracoil Stripper/Recoil Snake
Mandrina:Up-lock
Actiune lanseta: Fast
Material Blank:SINTRIX
Line rating:#6wt

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Ultralite X Fly HROULX906 2.74m #6wt 4buc

  • 4.399,50 Lei
  • Fără TVA: 4.399,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy