Stoc Epuizat Lanseta Sportex Rapid Feeder Light XS 2.70m 35-85g 2+3

Fanii pescuitului ușor și grosier își vor linge buzele: fie că este vorba de pescuitul cu cosulete feeder conventionale sau de fiorul pescuitului la crap cu echipament ușor, avem instrumentul tău perfect de precizie, care este un adevarat prinzator de peste.

Seria Rapid Feeder XS

Această versiune scurtă, ușor de pescuit, a popularei noastre serie de lansete feeder își face treaba în spații restrânse, în special în cele cu copaci sau tufișuri înalte.

Datorită performanței remarcabile de lansare a blankului de primă clasă, orice feeder poate fi lansat la distanțe uimitoare și cu o precizie reală - și asta în ciuda lungimii compacte a lansetei.

Adăugați accesoriile de calitate superioară, identice cu modelele noastre din trei piese și puteți vedea de ce obișnuiții de pe malurile greu accesibile vor adora Compact Bait Catapult.

Blank High Modulus Pure Carbon Taper
Inele SIC SEA GUIDE
Mandrina Fuji
Actiune: FAST
Varfuri din carbon

Lungime: 2.70m
Numar tronsoane:2 + 3 varfuri
Lungime transport:139cm
Greutate:171
Putere aruncare:35-85lbs
Nr inele: 11Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Sportex Rapid Feeder Light XS 2.70m 35-85g 2+3

  • 658,00 Lei
  • Fără TVA: 658,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete feeder