Lanseta Casting Airrus Ultra X 2.08m 5.3-17g 1 buc

Seria Ultra X este construita cu ajutorul tehnologiei Magma ce optimizeaza fibrele de carbon facandu-l astfel mai usor dar si mai rezistent la socuri. Sunt construite pe blank Multi Modulus cu diametrul marit si actiuni diferite intre partea centrala a blank-ului si varf.

Curbura blankului este una parabolica ce lucreaza pe intreaga lungime in functie de necesitati, si de nivelul de presiune aplicat pe lanseta. Acest blank lanseza precis, revine rapid, este foarte senzitiv in recuperare, puternic in intepare si va ajuta sa va bucurati de fiecare moment al drilului.

Designul split-grip cu mandrina super ergonomica reduc greutatea lansetei, iar inelele SiC de care aceasta lanseta dispune, sunt asezate astfel incat frecarea cu firul sa fie minima, si sa aveti parte de lanseuri lungi si precise la fiecare aruncare.

 Caracteristici:

    Lungime: 2.13m;
    Putere de aruncare: 10-28g;
    Tronsoane: 1;
    Blank: High Module, tehnologie Multi Modulus;
    Inele: Sea Guide XOG+XQG;
    Putere: Heavy;
    Actiune: Extra Fast;
    Rezistenta recomandata a firului: 12-20lbs;
    Tehnologie Magma;
    Airrus Oversize System;Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Casting Airrus Ultra X 2.08m 5.3-17g 1 buc

  • 755,00 Lei
  • Fără TVA: 755,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete casting, pescuit la stiuca