By Döme - Lanseta Team Feeder Power Fighter Feeder 330M 15-60g

Gratie dezvoltării continue, începând cu anul 2017 fiecare lansetă ce poartă numele lui Dome Gabor va trece prin modificări majore. Modelul Team Feeder Carp Fighter a fost inlocuita cu versiunea Team Feeder Power Fighter, fiind vandute intr-un numar impresionant.

Cea mai importantă deosebire între cele două lansete, ce de altfel nu se poate vedea cu ochiul liber, dar care influențează într-un mod drastic caracteristica acestora, nu e alta decât carbonul din ce este construită fiecare lansetă.

Pe când versiunea precedentă avea la bază blanc-ul IMT7, noile modele sunt construite pe carbon IMT8. Din acest motiv noile modele de lansete sunt mai subțiri, mai zvelte, mai puternice. Familia de lansete Team Feeder Power Fighter e formata din numaipuțin de 16 modele Team Feeder Power Fighter Quiver 270M, 300M.

Sunt perfecte pentru un pescuit de finete la crap, dar pe ape nu foarte întinse. Sunt ideale pe canale, lacuri mici sau chiar la pescuitul din barcă, acolo unde nu trebuie lansat la distanță mai mare de 40 de metrii.

Team Feeder Power Fighter Boat 270H, 270XH, 300H, 300XH Lansete specializate pentru pescuitul la feeder din barca sau pe rauri inguste si curent puternic.

Rezerva de putere impresionanta, nemai intalnita la astfel de lansete Team Feeder Power Fighter 330M reprezinta trecerea intre lansetele de tip picker si feederele mai moi, combinand finetea primelor cu forta lansetelor de feeder.

Team Feeder Power Fighter 360MH, 360H, 360XH, 360XXH sunt lansete capabile sa arunce greutati medii pana la 60-70 de metri cu o acuratete de invidiat, dar totodata are o sensibilitate potrivita unui pescuit de finete.

Team Feeder Power Fighter 390MH, 390H, 390XH -lansetele potrivite pentru un pescuit la distanta ce depaseste 70-90 de metri.

Team Feeder Power Fighter River 390XXH

Printre putinele modele de lansete capabile sa preia forta necesara a catapultarii unui cosulet voluminos si greu. Asa cum spune si numele se preteaza la pescuitul pe ape curgatoare, in conditii dificile, fiind capabil sa lanseze cosulete de pana la 200 de grame la o distanta mai mica ce-i drept.

Team Feeder Power Fighter 420XH
In cazul in care nu reusiti sa atrageti crapii in apropiere sunteti nevoiti sa-i cautati la distante extreme. In acest moment trebuie sa puneti mana pe o lanseta puternica, capabila sa propulseze montura in zonele de peste 100-120m

Lungime: 3,3m
Lungime de transport: 118cm
Nr. tronsoane: 3+3
Nr. inele: 13
Greutate: 223g
Putere de aruncare specificata: 15-60g
Actiune: Medium
Blank: IMT-8 Power Carbon
Maner Ergonomic din pluta + EVASpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

By Döme - Lanseta Team Feeder Power Fighter Feeder 330M 15-60g

  • 333,00 Lei
  • Fără TVA: 333,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete feeder