By Dome - Lanseta Team Feeder Fine Carp 390L 30-60g 3+3

Lansetele marcate cu numele de Gábor Döme au fost cele mai căutate, cele mai vândute lansete din Ungaria de mulți ani. Dar nu numai în Ungaria, ci și în țările înconjurătoare, și chiar în Republica Africa de Sud, fiind una dintre cele mai populare lansete!

Zeci de ani de experiență și un număr extraordinar de ore petrecute pe malul apei sunt încorporate în fiecare băț, însoțit de un preț corect. Primele lansete Döme sunt pe piață de mai bine de 10 ani și sunt încă utilizate cu mare satisfacție până în prezent.

Dezvoltările adaptate nevoilor speciale, calitatea materialelor în continuă îmbunătățire, tehnologia de fabricație în continuă dezvoltare, par să nu cunoască limite, nici toleranță pentru calitate! Deci nu este de mirare că an de an putem pune instrumente profesionale din ce în ce mai bune în mâinile pescarilor, la un preț din ce în ce mai favorabil !!!

Dintre lansetele existente, lipsea un feeder fin cu inele suficient de usoare, mici și vârfuri foarte sensibile, dar în același timp extrem de puternic si încărcabil.

Noul By Döme TEAM FEEDER FINE CARP este recomandat în special pentru pescarii care preferă pescuitul de finete. Poate fi, de asemenea, o alegere deosebit de bună pentru pescarii care nu sunt familiarizați cu pescuitul in competitii, si care nu pot cheltui foarte multi bani pe un set de echipamente de bază.

Fie că sunteti pescar clasic de feeder sau la method, acesta poate fi folosit peste tot. Blankurile sensibile din carbon indica spectaculos si cele mai fine a mușcături chiar și a celor mai mici plătici. Iar daca se intampla sa intepati un crap mai viguros, il veti obosi rapid cu aceasta super lanseta.

Iată un pic de ajutor pe care o lungime de a alege:
Distanța de aruncare: 10-30 m ---> 3,3 m
Distanță de aruncare: 20-40 m ---> 3,6 m
Distanță de aruncare: 30-60 m ---> 3,9 m

Elaborarea bățului, aspectul său solicitant, atrăgător, parametrizarea sa perfectă, suntem siguri că va fi plăcut de mulți, care este însoțit de un preț extrem de favorabil, pe care mulți îl vor accepta neîncrezător, dar totuși adevărat! Alegeți o calitate bună la un preț accesibil de la un producător de încredere, numele Gábor Döme este garanția că veți obține ceea ce aveți cu adevărat nevoie !!!

-Lungime: 3.9m
-Putere: 30-60g  Light
-Nr.inele: 16
-Diametru maner: 13mm
-Lungime transport: 136cm
-Greutate: 205g
-Blank: IMT-9 Power Carbon
-Inele tip: SIC
-Maner: pluta + EVA
-Nr tronsoane: 3+3


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

By Dome - Lanseta Team Feeder Fine Carp 390L 30-60g 3+3

  • 325,00 Lei
  • Fără TVA: 325,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete feeder