BY Dome - Lanseta Team Feeder Master Carp Pro 360 H 30-100g


Modelul Team Feeder Master Carp a fost inlocuita cu versiunea By Döme Team Feeder Master Carp Pro.

Diferenta dintre cele doua versiuni consta in calitatea blank-ului utilizat (Team Feeder Master Carp este construita pe un blank IMT-8 Power Carbon iar Master Carp Pro pe IMT-10 Power Carbon), calitatea inelelor (KW Low Rider SIC).

Team Feeder Master Carp Pro 330M
Reprezinta trecerea intre lansetele de tip picker si feederele mai moi, combinand finetea primelor cu forta lansetelor de feeder.

Team Feeder Master Carp Pro 360MH, 360H
Lansete capabile sa arunce greutati medii pana la 60-70 de metri cu o acuratete de invidiat, dar totodata are o sensibilitate potrivita unui pescuit de finete.

Team Feeder Master Carp Pro 390MH, 390H, 390LC
Lansetele potrivite pentru un pescuit la distanta ce depaseste 70-90 de metri.

Team Feeder Master River 390XXH
Printre putinele modele de lansete capabile sa preia forta necesara a catapultarii unui cosulet voluminos si greu. Asa cum spune si numele se preteaza la pescuitul pe ape curgatoare, in conditii dificile, fiind capabil sa lanseze cosulete de pana la 200 de grame la o distanta mai mica ce-i drept.

Team Feeder Master Carp Pro 420H, 420LC
In cazul in care nu reusiti sa atrageti crapii in apropiere sunteti nevoiti sa-i cautati la distante extreme. In acest moment trebuie sa puneti mana pe o lanseta puternica, capabila sa propulseze montura in zonele de peste 130m


Lungime: 3,6m
Lungime de transport: 1,27m
Nr. tronsoane: 3+3
Nr. inele: 14 KW Low Rider SIC
Greutate: 261g
Putere de aruncare specificata: 30-100 g
Actiune: Heavy
Blank: IMT-10 Power Carbon Maner Ergonomic EVA

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

BY Dome - Lanseta Team Feeder Master Carp Pro 360 H 30-100g

  • 385,00 Lei
  • Fără TVA: 385,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete feeder