-5% Lanseta Fly Rapture Loomis&Franklin Small Creek 2.43m Cls4 4buc

Blank cu actiune rapida, din 4 tronsoane, caracterizata prin acuratete in lansare pe rauri mici de munte, perfect pentru muste uscate.

Lanseta vine montata cu inele Sea Guide cu picior dublu, maner din pluta naturala si tub rigid de transport.
Carbonul folosit este Modulus IM7. Raportul calitate pret este extraordinar avand in vedere ca este o lanseta pentru pescari experimentati dar si pentru cei care sunt la inceput.

Lungime:  8''  2.43m
Lungime transport: 65cm
Maner: A
Clasa: #4
Nr tronsoane: 4


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Fly Rapture Loomis&Franklin Small Creek 2.43m Cls4 4buc

Oferta cu timp limitat
  • 330,00 Lei
  • 313,50 Lei
  • Fără TVA: 313,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly