Stoc Epuizat Lanseta Garbolino Precision Fly 1.80m Clasa 3/4

Această nouă serie de lansete scurte pot explora în mod eficient pârâuri, râuri și lacuri. Elasticitatea batului, grosimea blankului si lungimea lui sunt diferite si pentru a lansa montura fir plutitor, forfag, musca artificiala, este nevoie ca ea sa aibe o greutate bine determinata. Lanseta Garbolino Precision Fly disponibila în 6 'și 7', extrem de usoara si bine echilibrata, acțiune rapida, inele din ceramica de calitate, mandrina din metal cu piulita si contra – piulita iar manerul este din pluta pentru un control cat mai precis. Probabil lansetele de musca cu cel mai bun pret raportat la calitatea de pe piata.
Caracteristici Produs
  Lungime: 1,80m
  Nr.elemente: 3
  Actiune: Fast
  Lungime la transport: 0,64m

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Garbolino Precision Fly 1.80m Clasa 3/4

  • 356,47 Lei
  • Fără TVA: 356,47 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly