Nou! Lanterna Ledlenser W5R Work Black 600lm Cu USB

Robustă, fiabilă, puternică: Ledlenser W5R Work este lumina puternică din cutiile de scule ale profesioniștilor.

Fascicul de lumină puternic Ledlenser asigură o iluminare precisă chiar și a suprafețelor de lucru mai mari – fie dispersat, fie prin intermediul unui spot LED în capătul lanternei.

Datorită magnetului și cârligului integrat în suport, poate fi poziționată și direcționată în mod flexibil în orice moment. Bateria puternică poate fi încărcată rapid și ușor prin USB-C și poate fi înlocuită dacă este necesar.

Alte caracteristici inteligente: include un sistem de fixare cu șurub metalic pentru strângerea suportului pliabil, un sistem cu șuruburi pentru o prindere puternică și un dispozitiv de blocare pentru transport .

- Lanternă de lucru puternică, cu două surse de lumină pentru iluminare pe suprafață mare sau spot
- Carcasă robustă din plastic cu aplicație de suprafață anti-alunecare
- Montare și iluminare flexibilă datorită cârligului, magnetului și mecanismului de pliere
- Baterie li-ion înlocuibilă doar la service; se reîncarca ușor prin USB-C, cu baterie și indicator de nivel de încărcare
- Blocare pentru transport ce previne aprinderea accidentală a lanternei
- Rezostență la apă IP54


Tip de led: 1 x LED; 80 CRI
Luminozitate: max.600-min.220 lumeni
Durata de viata a bateriilor: min.2-max.6 h
Model baterie: 18650 3.6V
Greutate: 305g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanterna Ledlenser W5R Work Black 600lm Cu USB

  • 290,48 Lei
  • Fără TVA: 290,48 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lanterne mana