Nou! Lanterna Ledlenser W6R Work Black 500lm Cu USB

Robustă, flexibilă, versatilă: Ledlenser W6R Work strălucește când locurile se îngustează, de exemplu, pe canalele de cabluri sau în compartimentele motorului.

Pe lângă atașarea flexibilă prin suport de prindere, magnet sau cârlig, lanterna de lucru compactă impresionează prin capul rabatabil și rotativ care luminează chiar și cele mai înguste locuri direct în interior.

Fascicul de lumină superior Ledlenser premium asigură precizia necesară – fie prin proiectarea cu lumina dispersată, fie prin spot. Bateria puternică este ușor reîncărcabilă prin USB-C și poate fi înlocuită dacă este necesar.

Alte caracteristici: include o suprafață cu aplicații pentru o prindere puternică, un blocaj de transport ușor de utilizat și o funcție de avertizare pentru descărcarea bateriei.

- Lanternă de lucru premium flexibilă cu două surse de lumină pentru iluminare pe suprafață mare sau spot
- Capul rabatabil (180°) și rotativ (270°) pentru iluminarea zonelor de lucru greu accesibile, de exemplu, canalele pentru cabluri,compartimentele motorului
- Carcasă robustă din plastic cu structură de suprafață anti-alunecare
- Montarea flexibilă prin suport, magnet și cârlig metalic pliabil
- Baterie li-ion înlocuibilă la service; se reincarca usor prin USB-C, cu inidcator de nivel de încărcare a bateriei
- Rezistă la apă IP54


Tip de led: 1 x LED 80 CRI
Luminozitate: max.500-min.220 lm
Durata de viata a bateriilor: min.2-max.6 h
Model baterie: 18650 3.7V
Greutate: 346 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanterna Ledlenser W6R Work Black 500lm Cu USB

  • 340,43 Lei
  • Fără TVA: 340,43 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lanterne mana