Nou! Libra Lures Largo Slim Worm 12buc 3.4cm 036

Caracteristici tehnice:  *Material: Super Floating  *Tip naluca: pastrav  *Lungime: 3.4cm  *Aroma: branza

*Ambalaj: 12bucati/borcan  *Silicon: elongatie sporita, foarte moale

Largo Slim de la Libra, asa cum reise si din denumire, este un worm de dimensiuni mici, cu o imitatie foarte realista a unei pupe de insecta,recomandandul in pescuitul cleanului si pastravului in perioadele reci, atat pe lacuri dar si pe rauri.

Brandul Libra Lures a fost creat de un grup de pescari polonezi, unul dintre acestia fiind campionul Mateusz Okon. Experienta dobandita de-a lungul participarii la campionatele mondiale de spinning se reflecta in munca depusa pentru a dezvolta brand-ul Libra Lures. Alaturi de Mateusz Okon se afla un alt nume cu rezonanta in spinning-ul polonez si anume, Tomasz Podkul, designerul noilor naluci Libra.

Materialul ales imita perfect textura viermilor si a ramelor, caracteristica ce face momeala extrem de realista si atractiva pentru pastravi. Libra Lures Largo Slim are o actiune foarte naturala, ce atrage atentia pestilor prin forma si constructia corpului. Worm-ul poate fi folosit cu majoritatea tehnicilor de pescuit cu jig-uri, sau in pescuitul in deriva, purtat de curentul raului. Aceste tehnici determina atacul pastravilor, fie ei indigeni, fantanei sau pastrav curcubeu.

Naluca Libra Lures Largo Slim este livrata intr-un borcan din plastic cu filet ce poate fi reutilizat, pastrand aroma nalucilor.

Recomandam armarea nalucii cu microjig nr. 6 sau nr. 4, cu greutati cuprinse in intervalul 0.2 - 1gr.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Libra Lures Largo Slim Worm 12buc 3.4cm 036

  • 29,50 Lei
  • Fără TVA: 29,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: naluci pastrav