Lingura Oscilanta Rapala Rattlin' Minnow Spoon 8cm 16g RTR

Rattlin 'Minnow Spoon® prezintă o construcție unică care combină forma unui minnow cu acțiunea unei linguri. Oscilanta cu bataie larga, neregulata pentru a provoca atacuri spontane, are o camera interioară ce emite zgomot și vibrații suplimentare.

Echipata cu un singur cârlig weedless rezistent la sarcini grele, puteti ataca si cele mai rusinoase stiuci ascunse in cele mai inaccesibile locuri...pana acum!

Lansata in zone cu multa vegetatie, recuperati-o jucand varful lansetei scurt si veti declansa cele mai neasteptate atacuri.

Buna bataie pe recuperare
Cameră interna rattling
Cârlig VMC® single-heavy-duty
Weedless Design
Lungime: 8cm
Greutate: 16g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lingura Oscilanta Rapala Rattlin' Minnow Spoon 8cm 16g RTR

  • 42,00 Lei
  • Fără TVA: 42,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lingurite oscilante