-5% Lowrance FishHunter 3D

Sonarul Lowrance FishHunter 3D aduce vederea tridimensionala redand forma substratului, structurii, si a locurilor de pescuit pentru iubitorii pescuitului de pe mal, pontoane, gheata sau caiac. Echipat cu 5 transducere trifrecventiale, acest sonar beneficiaza de instalare gratuita de pe FishHunter app, Android sau IOS  cu o conexiune WiFi ce nu necesita conexiune de date la internet.

Pescarii pot lasa sonarul in spatele barcii in timp de se deplaseaza pentru a creea harta  Bathymetrica(harta de siguranta a suprafetei sau sub subrafata apei) sau harta locurilor care tin peste.

DESCRIERE

Conexiune WiFi: nu este necesara conexiunea la date internet.
Buna flotabilitate datorita formei unice ii confera si o excelenta conexiune
Multiple Fishing Views: puteti vedea pestii in 3D cu 3D Fishing View, puteti verifica rapid adancimea apei si locatia pestilor cu Directional Casting View, sau sa localizati pestii sub gheata cu optiunea optimizata Ice Fishing view.
Creare de harti custom: creati conturul hartii zonei de pescuit Bathymetric atunci cand pescuiti la trolling
Acoperire in 3 frecvente: sonda are 3 frecvente, si anume:  381kHz, 475kHz si 675kHz
Vezi >>> AICI video tutorial cum conectati in telefon sonarul
FishHunter App: inregistrati capturi, rute, urmariti-va prietenii, creeand chiar si transmisii live, disponibil din  IOS App si Google Play Stores.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lowrance FishHunter 3D

Oferta cu timp limitat
  • 1.547,00 Lei
  • 1.469,65 Lei
  • Fără TVA: 1.469,65 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare