Lowrance Ghost Trolling Motor 47"

Punem cei 60 si ceva de ani de inovație și expertiză în domeniul electronicii marine pentru a lucra la proiectarea motorului de trolling de apă dulce Lowrance Ghost. După ani de zile de cercetare a motoarelor trolling, am mers să lucrăm pentru a depăși aceste standarde, construind Ghost-in-house, de la zero. Patru ani și 10.000 de ore de testare mai târziu, am livrat cel mai silentios, cel mai de încredere și cel mai puternic motor de trolling de pe piață.Spre deosebire de motoarele cu perie de generatie veche, design-ul fără perii de la Lowrance Ghost Trolling Motor elimină pierderile inutile de energie, prelungește timpul de funcționare și cântărește cu 6 kg mai puțin decât modelele comparative. Dezvoltat printr-o analiză extinsă de laborator și pus la pas de cei mai buni igineri, Lowrance Ghost Trolling Motor a fost conceput pentru a rezista la orice, de la utilizarea repetitivă la ciclul de temperatură și la vibrațiile extreme. Și pentru că nu există perii care să se uzeze și să se supraîncălzească, Lowrance Ghost Trolling Motor oferă o fiabilitate crescută, care este susținută de o garanție de 3 ani.

Integrându-se perfect cu tehnologiile de pe sonarele Lowrance HDS LIVE, HDS Carbon și Elite Ti², Lowrance Ghost Trolling Motor vine standard cu un traductor HDI și lasă ușa deschisă modernizărilor cu un con inovator, interschimbabil.

Permițând pescarilor să își configureze sonarul pentru a se potrivi  Active Imaging 3-in-1 cu CHIRP, SideScan și Down Down Scaning, sistemul integrat, plug-and-play al motorului Lowrance Ghost Trolling Motor face posibila alegerea cu usurinta a sonorului potrivit, eliminând în același timp orice interferență. Când este asociat cu rețeaua NMEA 2000, Lowrance Ghost Trolling Motor se integrează cu unitățile HDS Live, Carbon și Ti2 pentru un control convenabil direct de pe ecranul sonarului.

Proiectat cu o direcție avansată fly-by-wire, Lowrance Ghost Trolling Motor oferă un control instantaneu și silentios al unui motor cu cablu-direcție, fără cablurile mecanice care se uzează în timp. Silentios și usor de condus, Lowrance Ghost Trolling Motor exploatează moștenirea Lowrance în dezvoltarea performanței autopilotului de clasă mondială Simard Autopilot și o experiență de șase ani în controlul motoarelor de trolling activate prin GPS pentru a realiza o ancorare extrem de precisă.Depasind toate aspectele proiectării motorului trolling conventional, Lowrance Ghost Trolling Motor este dotat cu un sistem de tensiune cu detectare automată care funcționează atât cu sisteme de 24 de volți, cât și de 36 de volți. Această caracteristică inovatoare permite pescarilor să își îmbunătățească puterea bărcilor fără a fi necesar să achiziționeze un nou motor trolling.

Cercetată cu atenție pentru a obține o funcționare cu adevărat intuitivă, pedala motorului Lowroll Ghost Trolling Motor a fost dezvoltată pentru a accelera competența. Prin localizarea cu atenție a butonului de ancorare, motorul Lowrance Ghost elimină angajarea accidentală, în timp ce un comutator Flip Switch permite operarea ambipedală pentru pescarii stângaci sau dreptaci. Dotată cu două butoane configurabile și rapide de acces, pedala de picior ușurează salvarea waypoints, realizarea screenshoturilor și controlul puterii cu o simpla apasare a piciorului.

Conectat la barcă cu 360​​° Breakaway Mount, Lowrance Ghost Trolling Motor preia cu usurinta impactul și se va redresa automat odată ce este depasit momentul impactului. Proiectat cu un arbore compozit care este susținut de o garanție pe viață, Lowrance Ghost Trolling Motor este prevăzut cu o bara de stabilizare integrată.

Reducând efortul unei zile lungi de pescuit, Lowrance Ghost Trolling Motor are un cablu de tracțiune din oțel inoxidabil rasucit care reduce greutatea de ridicare și îmbunătățește ergonomia. Echipat cu 2 arcuri cu gaz, Ghost Lowrance oferă o coborare si o ridicare extrem de usoara si silentioasa. Eliminând nevoia de tine un picior pe pedala in timp se se pliaza, motorul Lowrance Ghost Trolling se pliaza automat in pozitie verticala.


 - fiabil
 - silentios
 - viteza maxima superioara
 - se poate integra total cu HDS LIVE, HDS Carbon și Elite Ti²
 - pedala de picior configurabila
 - 360​​° Breakaway Mount
 - Fly-By-Wire
 - pliere (Stow and Go)
 - Plug-and-Play Lowrance sonar
 - fara interferente magnetice

Specifiactii motor:

Lungimea axului 47"inch
Putere maxima de impingere: 120 lbs la 36v; 97 Lbs La 24v
Voltaj: 24v sau 36v
Direcție: Fly-By-Wire
Lift-Assist: Arcuri Dual Action Gas Spring
Busola externa și inclusa
GPS Intern
Garanție pe toată durata de viață a cizmei
Folosire exculsiva pe apa dulce
Locația de montare: Fața
Stil de montare: Scissor Style Mount
360​​° Breakaway Mount

Sonar:

Hdi Sonar Nosecone
Frecvente operabile: Medium/High Chirp Sonar, 455/800 Khz
User Upgradable Sonar: Active Imaging 3-In-1
Adancime/Temperature: Depth And Temperature
Number Of Pins: Mini 9-Pin To 9-Pin  Lowrance Adaptor Inclus

Autopilot:

Custom Routes    
Anchor Lock   
Heading Lock   
Constant On   
Turn Patterns

Pedala de picior:

Lungime:28cm
Latime:18cm
Adancime: 13cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lowrance Ghost Trolling Motor 47"

  • 17.400,00 Lei
  • Fără TVA: 17.400,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: motoare electrice