Nou! Stoc Epuizat Motor Electric Minn Kota Riptide Terrova 55 BT  i-Pilot

Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot sunt identice cu modelele Minn Kota Terrova. Sunt ideale pentru utilizarea în apă sărată și necesită o întreținere mai redusă decât toate celelalte modele.

Toate șuruburile de fixare sunt realizate din oțel inoxidabil și un anod de zinc sub elice protejează împotriva electrolizei, care apare în special în apa sărată. Electronica din aceste modele este turnată într-un compus izolant pentru a le proteja împotriva coroziunii cauzate de aerul marin sărat.

Desigur, modelele de Riptide au, de asemenea, axul compozit care nu poate fi corodat și cedează ușor atunci când este atins, fără a se îndoi sau rupe. Dar este atât de rigid încât nu vibrează în timpul deplasării.

Distribuția echilibrată a greutății motorului facilitează ridicrea lui din apă. Sursa de alimentare este oprită automat atunci când motorul este ridicat în suportul motorului. Coborârea motorului este deblocată din nou la apăsarea unui buton, iar Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot poate fi reașezat la fel de ușor.

Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot 137 cm cu protecție specială împotriva coroziunii împotriva apei sărate - Toate modelele Minn Kota Riptide Terrova sunt acoperite cu un strat de grund suplimentar împotriva coroziunii apei sărate, iar axul este din oțel inoxidabil.

Plăcile de circuit sunt acoperite cu un poliuretan rezistent la apă de mare, astfel încât componentele electronice nu pot fi atacate de apa de mare. Conexiunile electrice au fost sigilate cu varniș termoretractant, etanș la lichid, pentru o barieră impenetrabilă împotriva influențelor agresive ale apei sărate.

Tehnologia COOL-POWER pe Riptide Minn Kota Terrova 55 / i-Pilot 137 cm - Această tehnologie determină pilotul Minn Kota Riptide Terrova 55 / i să funcționeze la o temperatură de operare cu 100 ° Celsius mai mică.

Alte motoare comparabile ating temperaturi interne de funcționare ale motorului de până la 260 ° C după doar câteva minute (de la această temperatură s-a atins deja punctul de topire a cositorului). Motoarele care lucrează la o temperatură atât de ridicată nu sunt adesea eficiente și pierd până la 33% din puterea lor posibilă după o lungă perioadă de funcționare (vezi graficul).

Tehnologie digitală Maximizer pentru toate motoarele fără fir - Toate motoarele Minn Kota cu control de viteză continuu sunt echipate cu tehnologia Digital Maximizer.

Cu această tehnică, curentul direct este transformat într-unul pulsativ, cu 20.000 de impulsuri pe secundă. Cantitatea de energie electrică care este alimentată motorului este setată printr-un comutator rotativ. Drept urmare, nu se pierde curent prin rezistențe în diverse elemente de comutare.

Motoarele cu tehnologia Digital Maximizer atrag aceeași cantitate de curent din baterie la setările de viteză maximă ca și motoarele echivalente cu comutare mecanică în trepte. Cu toate acestea, la viteză redusă, microprocesorul digital extinde durata de funcționare a motorului de până la 5 ori la încărcarea bateriei. Tehnologia maximizatorului digital este un avantaj enorm, în special pentru trolere care apreciază viteze precise și mici.

GPS Bluetooth i-Pilot - Noul i-Pilot cu interfață Bluetooth este acum și mai precis. Riptide Terrova 55 / i-Pilot are o antenă GPS în partea superioară a motorului și poate fi extinsă și cu ajutorul senzorului de antet.

Senzor de direcție cu GPS - Senzorul de poziție este montat pe pupa barcii de pescuit și permite controlul motorului electric în direcția dorită folosind noua funcție i-Pilot „Spot-Lock Jog”.

Indicator de nivel al bateriei - Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot arată starea actuală de încărcare a bateriei.

Suport motor - Ridicare și coborâre foarte ușoară datorită unității motorizate echilibrate. Alimentarea este întreruptă automat atunci când este pliată.

Maximizator digital - Viteze infinit variabile datorită curentului continuu pulsat, care creează până la 5 ori intervalul cu încărcarea bateriei atunci când conduci lent.

Telecomanda Minn Kota i-Pilot - Telecomanda radio arată toate funcțiile și datele active, de exemplu, pe ecranul LCD iluminat. Pornire / oprire elice, viteză curentă etc.

Asistență la lift - Lift Assist este o spirală instalată în jurul arborelui care echilibrează greutatea motorului. Acest lucru face ca coborârea și ridicarea jocului copilului motorului.

GPS în partea superioară a motorului - I-Pilot deschide posibilități complet noi cu GPS-ul său integrat, de ex. controlul de croazieră, înregistrarea rutelor, ancora electronică și multe altele.

Putere rece, liniștită - Niciun motor nu rulează mai rece și mai liniștit decât un Minn Kota. Datorită acestei tehnologii, motorul funcționează mai rece, mai liniștit și este mai eficient din punct de vedere energetic.

Wededless Wedge 2 Prop - Acest propulsor împinge pur și simplu iarba de mare și noroiul liber, fără a crește consumul de energie.

Arbore compozit - Pilotul Minn Kota Riptide Terrova 55 / i are un arbore compozit care nu se corodează, cedează atunci când este atins și nu vibrează.

Pedala Minn Kota Terrova 55 / i-Pilot pentru picior (nu este inclusă) - Cu pedala, motorul electric Riptide Terrova 55 / i-Pilot poate fi controlat și cu piciorul are un cablu de 45 cm.


Pe lângă funcțiile de operare deja cunoscute, cum ar fi Pilot automat, controlul vitezei fără încetare este acum și funcția de blocare la fața locului de pe telecomanda piciorului

Minn Kota i-Pilot de pe Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot 137 cm - Minn Kota i-Pilot este un instrument nou, fără precedent, unic, bazat pe GPS. Tehnologia GPS integrată oferă posibilități complet noi de control al bărcii.


Puteți de ex. să înregistrați trasee întregi cu o lungime de până la 3,4 km și apoi puteți reveni pe traseu la apăsarea unui buton. Ancora electronică este posibilă doar cu GPS-ul integrat, iar funcția de control al croazierei este ideală pentru trolling.

GPS în partea motorului - Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot are o antenă GPS în partea superioară a motorului. Aceasta permite funcția de control al croazierei, care menține o viteză constantă prin utilizarea GPS-ului. Acest lucru este potrivit de ex. pentru trolling.

Ancora electronică împiedică abaterea de la o anumită poziție. Această poziție este deținută de recepția GPS și corectată automat atunci când există un curent.

În loc de datele busolei, sunt utilizate date GPS precise cu ajutorul AutoPilot. Puteți alege între Pilot automat standard și Pilot automat automat. Diferența dintre cele două pilote automate este că Advanced AutoPilot face în mod independent corecții ale cursului vântului, valurilor sau curenților.

Telecomanda radio confortabilă - este rezistentă la apă și plutește pe apă, dacă ar trebui să cadă din mâna ta și în apă, poți pur și simplu să o pescuiești.

Ecranul LCD al telecomenzii Bluetooth de la Minn Kota i-Pilot este iluminat și afișează date precum oprirea / pornirea elicei, viteza la sol și toate celelalte funcții active.


Puteți înregistra o distanță de până la 3,4 km și apoi lăsați-o din nou cu tasta de pornire sau sfârșit. Această rută este o înregistrare GPS care curenții, vântul și valurile nu vă pot ține în afara cursului.

Telecomanda radio confortabilă - Telecomanda radio utilă a dispozitivului Minn Kota Riptide Terrova 55 / i-Pilot este rezistentă la apă și plutește în apă, dacă ar trebui să cadă din mâna ta și în apă, poți pur și simplu să o pescuiești.

Ecranul LCD al telecomenzii Bluetooth de la Minn Kota i-Pilot este iluminat și afișează date precum oprirea / pornirea elicei, viteza la sol și toate celelalte funcții active.
Puteți înregistra o distanță de până la 3,4 km și apoi lăsați-o din nou cu tasta de pornire sau sfârșit. Această rută este o înregistrare GPS care curenții, vântul și valurile nu vă pot ține în afara cursului.

- Funcționează la 12V, max. 50A, 600W
- Forța de tracțiune 24,95kg/55lbs
- Lungimea ax 137cm
- Sarcina maximă 1500kg
- Nu are pedală
- Fără sondă încorporată
- Fără i-Pilot LINK GPS

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Motor Electric Minn Kota Riptide Terrova 55 BT i-Pilot

  • 12.575,00 Lei
  • Fără TVA: 12.575,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00