Nou! Stoc Epuizat Motor Electric Minn Kota Terrova BT I-pilot Cu Pedala 55lbs 137cm 12v

Minn Kota Terrova sunt motoare electrice, acest model fiind echipat cu pedala de control, sistem i-Pilot si senzor de directie.

Minn Kota Terrova BT i-Pilot 55lbs este un motor electric foarte puternic si usor de operat, iar sistemul de montare foarte rigid, este special conceput pentru a rezista unor conditii extreme.

Tehnologia i-Pilot® GPS Trolling System foloseste GPS-ul pentru a controla motorul cu mare precizie pentru a va mentine in zona cu pesti. Setati Spot-Locks, salvati trasee, controlati viteza si traiectoria. i-Pilot face ca pozitionarea barcii si controlul acesteia sa fie automate. Puteti prelua controlul cu ajutorul ecranului LCD de dimensiuni mari usor de citit.

Ce face Terrova® atât de popular?

Începeți cu sistemul de trolling GPS i-Pilot, inclusiv Spot-Lock. 25 de kilograme forța de tracțiune și un design de utilizare fără efort Lift-Assist. În ansamblu, este un motor de încredere cu inovații uriașe care nu renunță.

Ce nu este de iubit? Selectați acum modele disponibile cu MEGA Down Imaging ™ încorporat.
Proiectare lift-asistență: Un ansamblu încărcat cu arc pe suportul Terrova face ca de fiecare dată utilizare motorului să fie făcută fără efort.

- Manetă Stow / Deploy: Apăsați această pârghie pe montaj și motorul dvs. alunecă fără efort în apă. Și când sunteți gata să vă deplasați, Lift-Assist ajută motorul să fie ridicat fără efort.

- i-Pilot® GPS Trolling System: Cel mai de încredere sistem GPS la pescuit. i-Pilot® folosește GPS-ul pentru a controla motorul trolling cu caracteristici incredibile care vă memorează locul de pescuit. Setați Loc-Locks, înregistrați rute, viteza de control, direcția și multe altele. i-Pilot face automat poziționarea și controlul bărcii și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD mare ușor de citit.

- Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va ține pe loc cu o precizie GPS inegalabilă. Disponibil pe sistemul GPS i-Pilot care este preinstalat, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne chiar deasupra oricărui loc productiv de pescuit, fără a vă atinge motorul de trolling. Cu senzorul de titlu inclus, puteți utiliza Jog pentru a muta locația dvs. Spot-Lock cu cinci metri în orice direcție. Activați Spot-Lock de la telecomanda i-Pilot sau de la sonarul Humminbird.

- Pedală : designul cu profil scăzut oferă două opțiuni de direcție: pedală de călcâi / butoane de direcție stânga / dreapta. Include activare Spot-Lock, cadran rotativ de reglare a vitezei, moment / constantă la comutare, comutare automată / oprire automată și cablu de 18 'cu conector conector impermeabil.

- Contorizator de baterie împingeți la test: Apăsați un buton de pe capul motorului care se desfășoară pentru a obține o stare instantanee de viață a bateriei rămase.

- Digital Maximizer ™: oferă o durată de rulare de până la 5 ori mai lungă la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare cu tracțiune cu viteză variabilă vă permit să formați viteza exactă și acestea furnizează doar atâta energie cât aveți nevoie, contribuind la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

- Elice Weedless Wedge ™ 2 Prop: Cu lamele evazate cu spatele măcinat pentru a alimenta orice, fără a tăia și a pirata bateriile, bateria Weedless Wedge ™ 2 este unul dintre cele mai de încredere modele.

- Arborele compozit indestructibil - garantat pe viață: în miezul motorului dvs. de trolling Minn Kota se află un arbore compozit indestructibil. Este exclusiv Minn Kota și garantăm pe viață.

- Compatibilitatea aplicațiilor mobile: controlați i-Pilot direct de pe dispozitivul Apple® sau Android ™ cu aplicația noastră mobilă. Obțineți comandă rapidă de viteză, direcție, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus posibilitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.

- Forța de împingere 25kg
- Lungimea ax: 137cm
- Tensiunea 12V

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Motor Electric Minn Kota Terrova BT I-pilot Cu Pedala 55lbs 137cm 12v

  • 14.050,00 Lei
  • Fără TVA: 14.050,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00