Mulineta Abu Garcia Revo STX 20

Revo STX mosteneste traditia celebrului producator de mulinete Abu Garcia. Modelul se caracterizeaza prin componentele de calitate ale mecanismului interior si greutatea redusa - combinatia ideala pentru o mulineta de top.

Cei 9+1 rulmenti cu care este echipata mulineta au fost tratati prin tehnologia HPCR - High Performance Corrosion Resistant, pentru rezistenta la uzura si coroziune. Rotorul mulinetei este din carbon IM-C6 (Insert molded C6), un material de ultima generatie caracterizat de rezistenta mare si greutate scazuta.

Mulineta ruleaza fluid prin implementarea tehnologiei AMGearing, patent detinut de Abu Garcia, si care asigura fluiditatea angrenajelor prin proiectarea pe computer

Prin introducerea sistemului de discuri din carbon, Carbon Matrix, frana mulinetei permite aplicarea unui presiuni constante, progresive, dar cu actionare ferma asupra tamburului.

Tehnologiile 'Rocket line management' si 'Rocket spool lip design'  asigura un control mai bun si un pescuit placut cu toate tipurile de fir, atat monofilament, cat si textil.

Axul princal este forjat la rece din aluminiu aerospatial, foarte usor si rezistent. Pick-up-ul 'Everlast bail system' este conceput sa reziste unei perioade lungi de utilizare fara sa se slabeasca


Sistem anti-reverse inteligent prin tehnologia K-Clutch. Asezarea firului este perfecta datorita sistemului cu oscilatie lenta (Slow Oscillation System) caracteristic mulinetelor moderne. Modelul Revo STX 40 are axul principal de titan pentru rezistenta maxima in lupta cu pestii capitali

Raport de recuperare 6.2:1 (76cm)

 

Nr rulmenti 10 (9+1)

 

Greutate 194g


Mulinete
Capacitate Tambur(Mm/M)0,23mm / 150m
Greutate Mulineta (G)215g
Marime Tambur3000
Numar Rulmenti5
Raport Recuperare6.2:1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Abu Garcia Revo STX 20

  • 816,00 Lei
  • Fără TVA: 816,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spinning, pescuit la stiuca, pescuit la salau