Nou! Stoc Epuizat Mulineta Daiwa 20 Ballistic EX LT 2500D

Pentru cele mai înalte cerințe și o durată de viață mai mare - 20 Ballistic EX LT

20 Ballistic EX LT reprezintă o actualizare a celei mai populare și de mare succes mulinete Ballistic LT, care a fost reproiectat și îmbunătățit, pentru a vă oferi indicatori de performanță mai buni.

Prin utilizarea materialului Zaion pentru corp, extrem de ușor și rezistent la efort, dar și pentru rotor, inginerii DAIWA au redus și mai mult greutatea mulinetei, îmbunătățind puterea de recuperare și rezistența, în același timp.

Tough Digigear prelucrat CNC, oferă o funcționare uniformă, combinată cu o putere enormă, care permite utilizarea permanentă și convenabilă a nălucilor mari. Sistemul de frânare ATD determină o sensibilitatea enormă și asigură o putere de tracțiune uniformă, fără rezistența de început.

Aplicarea Mag Sealed pe ax, previne pătrunderea particulelor de apă și murdăriei și, prin urmare, evită perfect corodarea componentelor interioare. Mânerul din aluminiu este fixat direct pe corpul mulinetei și oferă astfel un contact instantaneu cu angrenajul. Designul special al tamburului long-cast ABS, reduce frecarea la aruncare și permite distanțe de lansare mai lungi
.
De la dimensiunea 4000, Ballistic EX LT se poate aplica perfect și pentru pescuitul light la mare!

Forța de frânare: 2500/3000: 10kg, 4000: 12kg

► LT (Light & Tough)
► Corp ZAION®
► Carcasă MAGSEALED®
► 11 rulmenți cu bilă (incl. 6 „CRBB®“)
► ZAION® AIR ROTOR®
► TOUCH DIGIGEAR® CNC-angrenaj prelucrat
► Sistem de frânare ATD™
► Infinite Anti-Reverse®
► Aşezare încrucişată a firului Cross Wrap®
► Manivelă aluminiu prelucrată CNC
► Tambur longcast de aluminiu ABS®
► Buton Hi-Grip
► AIR BAIL®
► Galet Twist Buster® II

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 2500
Capacitate tambur: 0,28 / 150 mm / m
Număr rulmenţi: 11
Raport de recuperare: 5,3:1
Recuperare pe tura manivelă: 75 cm
Greutate: 170 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Daiwa 20 Ballistic EX LT 2500D

  • 1.736,84 Lei
  • Fără TVA: 1.736,84 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spining