Stoc Epuizat Mulineta Daiwa TDX 4010A

Utilizând tehnologia noastră unică de realizare a corpului de Zaion, această actualizare a mulinetei TDX oferă toată puterea unei mulinete cu corp de aluminiu, dar cu o reducere semnificativă a greutății.
Precizia și rigiditatea corpului de Zaion și menținerea alinierii angrenajelor în sarcină, mențin o funcționare uniformă. Adăugând la acest lucru și Air Rotor, se realizează o pornire ușoară și o rezistență ridicată la sarcini.


QD quick drag
Corp Zaion
AIR ROTOR
AirBail
Clip HIP
2 CRBB
6rulmenti
Digigear II
Twist Buster II
ABS Spool
Tambur de schimb

Marime tambur:4000
Capacitate tambur:8lbs/130m
Greutate: 371.3g

 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Daiwa TDX 4010A

  • 1.593,73 Lei
  • Fără TVA: 1.593,73 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder