-5% Mulineta ET Power Cat 8000

ET Power Cat este o mulineta solida cu angrenaje de putere ce o recomanda pescuitului la somn din barca sau de pe mal. Ideala pentru pescuitul la clonc si datorita tamburului pe care puteti pune destul fir gros, fara sa va temeti de avadarile pe distante mari.
Frana: fata

Constructie: Extra Strong Graphite

Tambur: metalic

Greutate: 620g

Capacitate tambur: 0.47/235m

Numar rulmenti: 9+1

Raport de recuperare: 4:2/1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta ET Power Cat 8000

Oferta cu timp limitat
  • 253,00 Lei
  • 240,35 Lei
  • Fără TVA: 240,35 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete somn