Stoc Epuizat Mulineta Fin Nor Lethal LTH80 8000

Gama de mulinete Lethal - solide si rezistente, sunt proiectate pentru a viza peștii mari, oferind o capacitate mare de fir, o construcție robustă și o forta de franare enorma, cu discuri din fibră de carbon, fiind etanșate împotriva pătrunderii apei.

Mulinetele Lethal au un corp subțire și dur din aluminiu și o placă laterală.

Puteti sa le pescuiti cu mono cat si cu fir textil, fiind echipate cu banda ptr fire textile din cauciuc montata pe tamburul de aluminiu. Arborele principal din oțel inoxidabil are un design de suport dur, iar configurația angrenajului include un pinion din alamă și un angrenaj principal din aliaj.

Gama 40, 60 și 80 au un rotor polimer dur, în timp ce marele LT-100 are un rotor metalic. Toate modelele au pick-up solid și un rulment cu role. Mulinetele  încorporează șase rulmenți din oțel inoxidabil cu ecranare dublă plus un rulment Mega-Lock instant anti-reverse bearing.

Mărimea 40 are un raport de transmisie de 5,2:1, în timp ce modelele 60, 80 și LT-100 utilizează un sistem de 4,9:1.

Din 1933, Fin-Nor a construit echipament de clasă mondială pentru a răspunde cerințelor celor mai experimentați pescari din lume. Inovațiile în utilizarea de noi materiale și noi modele, create special pentru noile tehnici de pescuit, mai de succes, le-au oferit pescarilor mai multe oportunități de a prinde peștele vieții.

Corp puternic din aluminiu și placă laterală, cu tambur din aluminiu forjat prelucrat
MegaDrag cu discuri din fibră de carbon
Protecție împotriva coroziunii MegaShield multistrat, rezistă la cele mai dure condiții de mediu

Beneficii

Mega Lock Instant Anti Reverse înseamnă că loviturile devin conexiuni. Componentele robuste protejează împotriva măcelului creat de peștii mari și luptători.
Frana sigilata cu mai multe discuri vă oferă controlul într-o luptă și încrederea că achiziția dvs. va dura și va funcționa ca și cum ar fi scos din cutie pentru anii următori.
Cei 6 rulmenti si pinionul din alama ofera pescarului o operare fara probleme si fara efort lansare dupa lansare, peste dupa peste.
Aceasta este o mulinetă mare concepută pentru a aborda peștii mari.

Model: LTH80 LETHAL 80
Marime tambur:8000
Capacitate tambur:270m/045mm
Raport recuperare:4.9:1
Fir recuperat/tura manivela:102cm
Nr rulmenti:7
Max drag:18.1kg
Greutate:692g
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Fin Nor Lethal LTH80 8000

  • 730,00 Lei
  • Fără TVA: 730,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete pescuit marin, mulinete pescuit somn, mulinete pescuit la Dunare,