Mulineta Formax Avatar Feeder 5000

Mulineta de înaltă calitate proiectată modern, destinată pescuitului la feeder.

Echipata cu 5 rulmenti cu bile, o frână frontală precisă într-o tambur metalic adaptat pentru pescuit cu monofilament sau fir textil mai subtire, un mecanism baitrunner, un sistem antit-wist și un mâner puternic cu un knob confortabil din cauciuc.

Avatar Feeder vine, de asemenea, cu tambur de rezervă adanc, astfel încât să poată fi folosit cu alte dimensiuni de fire.

Notă: modelul 6000 are un corp semnificativ mai mare și mai puternic, adică un mecanism de transmisie mai puternic decât cele două modele mai mici (4000 și 5000), deci este excelent pentru variantele de pescuit mai grele.

Nr. rulmenti: 4+1
Material corp: grafit-hybrid
Raport de recuperare: 4.6:1
Greutate: 445g
Material tambur: aluminiu
Tambur de rezerva: Da, grafit
Dimensiune tambur: 210m/0,20mm, 140m/0,25mm, 100m/0,30mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Formax Avatar Feeder 5000

  • 190,00 Lei
  • Fără TVA: 190,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder