Nou! Stoc Epuizat Mulineta Hardy Ultraclick UCL Fly HREUCLBZ020 3000 #2/3/4

Pescuitul contemporan la muscă a condus inovația și progresul către mulinete care sunt mai ușoare, mai puternice și mai ușor de utilizat decât oricând.

Ultraclick este una dintre aceste mulinete. Hardy a reușit să facă cea mai ușoară mulinetă pentru păstrăv. Cu o portare inteligentă și un design minimalist, Hardy a împachetat in această mulineta toate caracteristicile de care aveți nevoie, fără a include un gram de greutate suplimentară.

Complet cu o apărătoare de fir închisă pentru sistemele exclusiv lider și linii de muscă ultra-subțiri, aceasta este mulineta perfectă pentru o varietate de aplicații de pescuit la păstrăv în apă dulce.
 
Design
Una dintre cele mai ușoare mulinete Fly facute vreodată - Hardy și-a propus să facă cea mai ușoară mulinetă de păstrăv din toate timpurile și au reușit. Ultraclick are un design modern futurist, cu o simplă glisare prin clic-verificare pentru pescarii care vizează păstrăvi mici pe apă mică. Minimizând materialele și maximizând portarea, Hardy a conceput o mulineta care este ușoară și funcțională pentru tot ce este mai bun din ambele lumi.
 
Finisaj
Finisaj anodizat cu bronz - Anodizarea cu bronz de pe Ultraclick este rigidă și puternică pentru a păstra structura mulinetei și pentru a crește durabilitatea. Anodizarea de tip II rezistă bine la înțepături și zgârieturi. De asemenea, protejează mulineta de condițiile meteorologice dure și asigură performanțe ridicate pe toată durata de viață a mulinetei.
 
Materiale
6061 Bar Stock Aluminium - Ultraclick este forjat din aluminiu de calitate aeronautică pentru un design ușor și robust, care rezistă la orice îi aruncă pescarul. Portarea pe această bobină se face în mod inteligent pentru a reduce greutatea totală a mulinetei fără a scădea durabilitatea. Aluminiul 6061 este popular în industria pescuitului cu muscă datorită naturii sale puternice și rezistente.
 
Drag
Type - Ultraclick are un sistem de franare reglabil cu verificare prin clic care aduce un omagiu mulinetelor de păstrăv de odinioară. Deși aceasta este o mulinetă elegantă și modernă, sistemul de tracțiune este simplu și funcțional pentru aplicațiile mici pentru păstrăv de apă, când nu este nevoie de o rezistență puternică.

Materiale - click-check drag pe această mulineta este realizată din toate părțile metalice pentru o durabilitate sporită și o funcționalitate sporită. Acest sistem de tracțiune este proiectat cu materiale durabile pentru a rămâne puternic și funcțional de-a lungul anilor pe apă.
 
Dimensiune Arbor
Arbor ultra mare - Designul Arbor ultra-mare permite pescarilor să recupereze rapid și eficient. Recuperarea firului este importantă atunci când lupți cu peștii de apă dulce, iar Ultraclick este proiectat pentru a vă ajuta să aduceti la poza mai repede peștii.

Model:HREUCLBZ020
Marime:3000
Clasa: #2/3/4wt
Capacitate fir: WF3+40m (20lb Dacron)
Diametru: 84 mm
Greutate:62g
Raport recuperare:1.0:1
Max drag:0.2kg
Culoare: Olive Bronze
Fara tambur de rezerva

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI MULINETE FLY >>>


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Hardy Ultraclick UCL Fly HREUCLBZ020 3000 #2/3/4

  • 1.149,50 Lei
  • Fără TVA: 1.149,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete fly, fly fishing, pescuit la musca, hardy, cea mai usoara mulineta fly