Nou! Mulineta Hardy Ultralite MTX-S Fly HREMTXS010 3000 #3/4/5

MTX-S este o mulinetă super ușoară, perfectă pentru păstrăv și aplicații mici în apă sărată. Cadrul hibrid (o caracteristică de inginerie pe care multe companii de mulinete o folosesc în prezent) menține mulineta extrem de ușoară, fără a sacrifica durabilitatea sau rezistența.

Hardy și-a propus să reproiecteze MTX-ul pentru a-l face mai ușor și mai puternic.

MTX-S face exact acest lucru combinând un cadru hibrid din fibră de carbon/aliaj de aluminiu pentru durabilitate, fără a sacrifica performanța ușoară.

Pentru pescarii indragostiti de FLY care isi doresc tot ce este mai bun,  Ultralite MTX-S merita atentia dvs. Aceasta este una dintre cele mai bune și mai complete mulinete: este ușoară și puternică, recupereaza firul într-o clipită, are un sistem de franare neted si puternic.

Și dacă vă place felul în care arată această mulinetă imediat scoasă din cutie, așteptați până când o montati pe o lansetă!
 
Design
Hybrid Frame Design - Hardy și-a propus să realizeze cea mai ușoară mulinetă de muscă pentru orice, de la pescuitul ușor în apă dulce până la pescuitul ușor în apă sărată. MTX-S dispune de un cadru hibrid din fibră de carbon/aliaj de aluminiu cu un sistem de franare complet etanșat cu disc pentru performanță și greutate redusă. Mulineta are, de asemenea, un arbore foarte mare pentru rate de recuperare crescute și este cu aproximativ 8% mai ușoară decât versiunea anterioară a mulinei de la Hardy, MTX.

Finisaj
Type II Anodized Finish - Anodizarea în două tonuri de pe MTX-S este rigidă și puternică pentru a păstra structura mulinetei și pentru a crește durabilitatea. Anodizarea de tip II rezistă bine la lovituri și zgârieturi. De asemenea, protejează mulineta de condițiile meteorologice dure și asigură performanțe ridicate pe toată durata de viață a mulinetei.
 
Materiale
Fibră de carbon/Aluminiu - MTX-S are un cadru hibrid din fibră de carbon și tambur din aluminiu. Cadrul din fibră de carbon al mulinetei scade greutatea totală a mulinetei fără a sacrifica integritatea structurală. Combinația acestor materiale face din MTX-S una dintre cele mai ușoare mulinete de apă dulce de pe piață.
 
Drag
Tip - MTX-S este construit pe un sistem de franare pe disc. Frana cu disc oferă abilități puternice de oprire a peștelui și o ajustare ușoară a tragerii. Acest drag special este dimensionat perfect pentru a se potrivi nevoilor oricărui pescar de apă dulce sau sărată, fără a adăuga prea multă greutate mulinetei.

Materiale - Discul de Frana de pe MTX-S este realizat din materiale compozite din fibră de carbon. Hardy a folosit compozite de carbon pentru a menține sistemul de franare ușor, fără a sacrifica rezistența sau longevitatea.
 
Dimensiune Arbor
Ultra Large Arbor- Designul Ultra Large Arbor al lui MTX-S permite pescarilor să permite pescarilor să recupereze rapid și eficient. Recuperarea firului este importantă atunci când lupți cu peștii de apă dulce.

Marime:3000
Clasa: #3/4/5wt
Capacitate fir: WF4F+45m (20lb Dacron)
Diametru: 89 mm
Greutate:122g
Raport recuperare:1.0:1
Max drag:2.2kg
Culoare: Titanium/Orange
Fara tambur de rezerva

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI MULINETE FLY >>>


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Hardy Ultralite MTX-S Fly HREMTXS010 3000 #3/4/5

  • 2.749,50 Lei
  • Fără TVA: 2.749,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete fly, fly fishing, pescuit la musca, hardy, ultralight